vkmnau
ГОЛОВНА НОВИНИ РОЗКЛАД ЗМІНИ ДО РОЗКЛАДУ БІБЛІОТЕКА СТУДЕНТУ КОНТАКТИ
Увiйти
Ласкаво просимо
Вознесенський коледж МНАУ радий вiтати тебе сайтi. Зареєструйся або увiйди в свiй аккаунт i вiдкрий для себе можливiсть знаймоств та спiлкування з iншими студентами, або друзями
Зареєструватися
Вхiд
Забули пароль?
Увiйти
Реєстрація
Далі
Реєстрація
Зареєструватися
Практичне заняття на базі ТОВ ПТП «Дружба»

Практичне заняття на базі ТОВ ПТП «Дружба»

Проведення практичних занять – це запорука успішного засвоєння теоретичного матеріалу. Саме тому у межах вивчення теми «Організація трудових процесів і робочих місць»  освітнього компонента  «Планування та організація діяльності підприємства» викладач  вищої категорії  Єфанова Н.О. провела відкрите практичне заняття зі здобувачами  освіти 21,24 та 27 груп галузі знань 07 Управління та адміністрування на одному із промислових підприємств міста Вознесенськ.

25 квітня студенти ВСП «Вознесенський фаховий  коледж МНАУ» скористалися унікальною можливістю потрапити на територію підприємства - стейкхолдера, яке випускає продукцію під торговою маркою «Соколівське».

     Головний технолог броварні Кондус А.П. ознайомив студентів з процесом виробництва, технологією приготування пивного сусла, розказав цікаві факти з історії створення пивоварні, яка бере свій початок з 2003 року, та підкреслив, що навіть у такий складний воєнний час  підприємство знаходить можливості розвиватися, бути конкурентоспроможним на ринку та вести волонтерську діяльність.

     Коли ж Андрій Павлович дізнався, що у коледжі  проходить тиждень охорони праці, то охоче поділився особливостями безпеки життєдіяльності на підприємствах харчової промисловості, зокрема, броварні.

     Наприкінці заняття  здобувачів освіти очікував приємний сюрприз – дегустація лимонаду, а найбільш допитливі ще й отримали кепки з символікою пивоварні.

     Висловлюємо вдячність працівникам  ТОВ ПТП «Дружба» за гостинний прийом та надану можливість закріпити теоретичні знання практичними навичками. Такі заходи сприяють підвищенню професійного рівня підготовки фахівців! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щоб залишити свiй коментар зареєструйтеся або увiйдiть.

0 коментарiв